Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda elle balık tutmak

Rüyada suda elle balık tutmak

Rüyada suda elle balık tutmak yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına yorulur.

Rüyada suda elle balık tutmak gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir.

Rüyada suda elle balık tutmak kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sığ suda balık tutmak endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada kirli suda balık tutmak hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada duru suda balık tutmak kötü ve zor günler geçireceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalet eder.

Rüyada akan suda balık tutmak kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, işlerinde aksama olacağına inanılır.

Rüyada çamurlu suda balık tutmak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzlu suda balık tutmak iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına alamet eder.

Rüyada tatlı suda balık tutmak hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments