Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan suda balık tutmak

Rüyada akan suda balık tutmak

Rüyada akan suda balık tutmak rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine yorulur.

Rüyada akan suda balık tutmak gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın , ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Rüyada akan suda balık tutmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına delalettir.

Rüyada akan suda balık görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, anlaşmalardan cayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sığ suda balık tutmak tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine delalettir.

Rüyada suda büyük balık tutmak dinamik ve neşeli duruma geleceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine inanılır.

Rüyada suda canlı balık tutmak ters giden işlerin normale döneceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Rüyada suda elle balık tutmak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, bir takım sorunlar çıkacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada tatlı suda balık tutmak kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına işaret eder.

Rüyada durgun suda balık tutmak her attığı adımı paraya çevireceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments