Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda pişmiş mısır görmek

Rüyada suda pişmiş mısır görmek

Rüyada suda pişmiş mısır görmek isteklerine kavuşacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına inanılır.

Rüyada suda pişmiş mısır gördüyseniz:

  • Kuracağınız bağlantılar fırsatların önünü açabilir.

Rüyada suda pişmiş mısır yemek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, gelişim içine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda pişmiş mısır görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş mısır tanesi görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş mısır yemek özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş taze mısır görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş mısır görmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş mısır taneleri görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, büyük hatalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda pişmiş yumurta görmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments