Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda pişmiş yumurta görmek

Rüyada suda pişmiş yumurta görmek

Rüyada suda pişmiş yumurta görmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda pişmiş yumurta gördüyseniz:

  • Dekorasyon, taşınma ya da çevreyi güzelleştirme eğilimi size iyi gelse de, cüzdanı zorlayabilir.

Rüyada suda pişmiş yumurta görmek kafa dinleyeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda pişmiş mısır yemek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda pişmiş mısır görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çocuklarının fazla olacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş yumurta yediğini görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada rafadan pişmiş yumurta görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada taze pişmiş yumurta görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada az pişmiş yumurta görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişen yumurta görmek zarara gireceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments