Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş mısır taneleri görmek

Rüyada pişmiş mısır taneleri görmek

Rüyada pişmiş mısır taneleri görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, yeni bir hayat kuracağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına işaret eder.

Rüyada pişmiş mısır taneleri gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden yapmanızı beklediği şeylere değil, kendinize yatırım yapın.

Rüyada pişmiş mısır taneleri görmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına inanılır.

Rüyada pişmiş mısır tanesi görmek evindeki huzurun bozulacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, yeni projelere atılacağına rivayet eder.

Rüyada mısır taneleri görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı mısır tanesi görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tane halinde mısır görmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tane mısır yemek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada mısır tanesi yediğini görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine işaret eder.

Rüyada mısır tanesi görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, bekar ise evleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments