Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda pişmiş mısır yemek

Rüyada suda pişmiş mısır yemek

Rüyada suda pişmiş mısır yemek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda pişmiş mısır yemek gördüyseniz:

  • Hızlı konuşarak sizi maddi açıdan yanıltmaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada suda pişmiş mısır yemek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına alamet eder.

Rüyada suda pişmiş mısır görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş mısır yemek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine işarettir.

Rüyada pişmiş mısır taneleri görmek zaman bulmakta zorlanacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor zamanların biteceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş mısır tanesi görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş mısır görmek sonra kendi işini kuracağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada pişmiş taze mısır görmek maddi zararın büyük olacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine delalettir.

Rüyada patlamış mısır yemek görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments