Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş mısır yemek

Rüyada pişmiş mısır yemek

Rüyada pişmiş mısır yemek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yurtdışına gidileceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş mısır yemek gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi kullanmayı gözardı etmemelisiniz.

Rüyada pişmiş mısır yemek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına rivayet eder.

Rüyada suda pişmiş mısır yemek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına işarettir.

Rüyada pişmiş taze mısır görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş mısır görmek kızgınlıkların geçeceğine, kendi işine sahip olacağına, çok iyi işler yapılacağına delalettir.

Rüyada pişmiş mısır taneleri görmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş mısır tanesi görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada suda pişmiş mısır görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mısır yemek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments