Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş taze mısır görmek

Rüyada pişmiş taze mısır görmek

Rüyada pişmiş taze mısır görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş taze mısır gördüyseniz:

  • Maddi ya da fiziksel olarak sizi nelerin mutlu ettiğini bulmanız gerekiyor.

Rüyada pişmiş taze mısır görmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, ferah bir eve geçileceğine delalettir.

Rüyada taze mısır toplamak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, istediği yola çıkacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada taze mısır pişirmek önemli bir şahsiyet olacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, umduğunu bulamayacağına işaret eder.

Rüyada taze mısır almak rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, onun istediği yoldan gideceğine işaret eder.

Rüyada taze mısır görmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, mali krize gireceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada taze mısır yemek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kötü halinden eser kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada taze pişmiş ekmek görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze pişmiş yumurta görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments