Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş mısır görmek

Rüyada pişmiş mısır görmek

Rüyada pişmiş mısır görmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, işinin yoluna gireceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş mısır gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak kalmak için evde bazı değişiklikler yapılması gerekebilir.

Rüyada pişmiş mısır yemek yüksek bir makamı olacağına, yaşamının da düzene gireceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş mısır tanesi görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş mısır görmek somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda pişmiş mısır yemek ticaretin önünün açılacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş mısır taneleri görmek rahatının yerine geleceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, hayata daha sıkı tutunacağına işaret eder.

Rüyada suda pişmiş mısır görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş taze mısır görmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına rivayet eder.

Rüyada mısır gevreği görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments