Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş mısır tanesi görmek

Rüyada pişmiş mısır tanesi görmek

Rüyada pişmiş mısır tanesi görmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalettir.

Rüyada pişmiş mısır tanesi gördüyseniz:

  • Samimi olmayı başaramayacaksanız konuşma girişiminde bulunmamanızda fayda var.

Rüyada pişmiş mısır tanesi görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, geçim derdi çekeceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş mısır taneleri görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada taneli mısır görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, kazanca kavuşacağına inanılır.

Rüyada haşlanmış mısır tanesi görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada mısır taneleri görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada mısır tanesi yemek zenginlik kazanacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, mal ve mülk sahibi olmaya tabir olunur.

Rüyada mısır tanesi görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına alamet eder.

Rüyada tane mısır görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments