Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı suda balık tutmak

Rüyada tatlı suda balık tutmak

Rüyada tatlı suda balık tutmak yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, kişinin her daim iyi anılacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada tatlı suda balık tutmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı faal olarak kullanmanız, daha fazla sosyalleşmeniz ya da aşk hayatınıza zaman ayırmanız hayatınıza renk getirebilir.

Rüyada tatlı suda balık tutmak kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada tatlı suda balık görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına delalettir.

Rüyada suda balık tutmak çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına işarettir.

Rüyada temiz suda balık tutmak nimetin ve kazancın artacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada çamurlu suda balık tutmak sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, çok iyi şeylere, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda elle balık tutmak bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, işlerinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada suda büyük balık tutmak karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, galibiyetlerinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan suda balık tutmak dileklerin gerçekleşeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments