Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda cesetler görmek

Rüyada suda cesetler görmek

Rüyada suda cesetler görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, içini açmaya karar vereceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada suda cesetler gördüyseniz:

  • Karşılıklı eleştiri ya da şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada suda cesetler görmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada cesede dokunmak ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine inanılır.

Rüyada ölü ceseti görmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada yanmış cesed görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, işlerinin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada firavunun cesedini görmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işarettir.

Rüyada kadın cesedi görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada denizde kadın cesedi görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kaderinin yüzüne güleceğine rivayet eder.

Rüyada yakınının cesedini görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments