Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cesede dokunmak

Rüyada cesede dokunmak

Rüyada cesede dokunmak çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine, endişe veren durumların düzeleceğine delalettir.

Rüyada cesede dokunmak gördüyseniz:

  • Farklı niyetleri, ajandaları veya beklentileri olan kişiler kendilerini ya da olayları çok farklı gösterebilirler.

Rüyada cesede dokunmak sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin cesedini görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın birinin cesedini görmek güzel günler için çalışılacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada yanmış cesed görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın cesedi görmek dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babanın cesedini görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cesetin canlandığını görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada denizde erkek cesedi görmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments