Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü ceseti görmek

Rüyada ölü ceseti görmek

Rüyada ölü ceseti görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, saygınlığının da artacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada ölü ceseti gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikirlerini değiştirmeye çalışmanız çok zor olabilir.

Rüyada ölü birinin cesedini görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü ceseti görmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada ölü kadın cesedi görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, huzurlu günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada ölü cesedi görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada annenin cesedini görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada babasının cesedini görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına yorulur.

Rüyada baba cesedi görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek cesedi görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments