Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi suda boğulmak

Rüyada mavi suda boğulmak

Rüyada mavi suda boğulmak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, en pahalı evlerde oturacağına, kalben çok rahat edileceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine alamet eder.

Rüyada mavi suda boğulmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda nihai kararlar alabilirsiniz.

Rüyada mavi suda boğulmak sağlığın bozulma noktasına geleceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine işaret eder.

Rüyada suda boğulmaktan korkmak gururlu bir hayat süreceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada suda boğulmuş insanlar görmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına tabir olunur.

Rüyada kirli suda boğulmak sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu suda boğulmak yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada dalgalı suda boğulmak kimseyle konuşmaz olacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda başkasının boğulduğunu görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, sorunların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin suda boğulmak trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments