Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda boğulurken kurtulmak

Rüyada suda boğulurken kurtulmak

Rüyada suda boğulurken kurtulmak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kendisiyle de gururlanacağına inanılır.

Rüyada suda boğulurken kurtulmak gördüyseniz:

  • Elinize ender görülür nitelikte bilgiler geçebilir veya ortaya çıkan haberlere yorum getirmeniz gerekebilir.

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, isabetli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulurken kurtulmak çok iyi giden işlerin duracağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulmaktan kurtulmak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada havuzda boğulmaktan kurtulmak solan yüzünün güleceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine alamet eder.

Rüyada denizde boğulmaktan kurtulmak çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğulup kurtulmak işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, işe ve aşa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada boğulmaktan kurtulmak büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, rakiplerinin üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments