Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda boğulmuş birini görmek

Rüyada suda boğulmuş birini görmek

Rüyada suda boğulmuş birini görmek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, konforundan da ödün vereceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine, durumun değişmesine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, elindekileri de alıp götüreceğine delalettir.

Rüyada suda boğulmuş birini gördüyseniz:

  • Kuma çizgi çizmekte ısrar etmenin veya başka kişileri zorlamanın faydası olmayabilir.

Rüyada kendini suda boğulurken görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, elini haramdan uzak tutacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine işarettir.

Rüyada suda başkasının boğulduğunu görmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine yorulur.

Rüyada biri tarafından suda boğulmak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalet eder.

Rüyada suda boğulanı görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, daha iyi anlaşır olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının suda boğularak öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada bulanık suda boğulmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada birinin suda boğulmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments