Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının suda boğularak öldüğünü görmek

Rüyada başkasının suda boğularak öldüğünü görmek

Rüyada başkasının suda boğularak öldüğünü görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının suda boğularak öldüğünü gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen şeyler uzun saatler alan uğraşlara dönüşebilir.

Rüyada başkasının suda boğularak öldüğünü görmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada suda boğulup ölmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret eder.

Rüyada birinin suda boğularak öldüğünü görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda boğulmak ölmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine tabir olunur.

Rüyada suda boğularak ölmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğularak öldüğünü görmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine delalet eder.

Rüyada bulanık suda boğulmak yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments