Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda birini kurtarmak

Rüyada suda birini kurtarmak

Rüyada suda birini kurtarmak çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmenizde fayda var.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada suda adam kurtarmak dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına alamet eder.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak makamını kaybedeceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına tabir olunur.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, işlerinin yarım kalacağına, kırılan kalplerin barışacağına işarettir.

Rüyada suda boğulan köpeği kurtarmak bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına alamet eder.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda birini kurtarmak elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments