Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda adam kurtarmak

Rüyada suda adam kurtarmak

Rüyada suda adam kurtarmak servet sahibi olacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda adam kurtarmak gördüyseniz:

  • İlişkileri veya diyalogları zorlamamakta fayda var.

Rüyada suda adam kurtarmak bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek daha fazla başarı kazanılacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına alamet eder.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak ticaretinin hızlanacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına işarettir.

Rüyada suda birini kurtarmak karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına yorulur.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak iyileşeceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına rivayet eder.

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, ticaret sektörüne atılacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına yorulur.

Rüyada suda boğulmaktan kurtarmak müşterilerinin çoğalacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments