Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su ve sel görmek

Rüyada su ve sel görmek

Rüyada su ve sel görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine işarettir.

Rüyada su ve sel gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi ekonomik durumunuzu da olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada sel suyunda yüzmek hayatının yolunda gideceğine, yağmur yağmamasına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına rivayet eder.

Rüyada sel suyundan kaçmak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel suyunda boğulmak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine tabir olunur.

Rüyada berrak sel suyu görmek sevindirici şeyler duymaya, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sel gibi su görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sel su görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur suyundan sel görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel bulanık su görmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments