Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak sel suyu görmek

Rüyada berrak sel suyu görmek

Rüyada berrak sel suyu görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, hayaline kavuşacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada berrak sel suyu gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız üst pozisyondaki kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada berrak sel suyu görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada berrak sel görmek yapılan ahlaksız davranışlara, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada berrak su içinde görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada berrak su görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine inanılır.

Rüyada kovada berrak su görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, stres içinde günler geçireceğine yorulur.

Rüyada durgun berrak su görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde berrak su görmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan berrak su görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments