Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur suyundan sel görmek

Rüyada yağmur suyundan sel görmek

Rüyada yağmur suyundan sel görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, zor bir döneme girileceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, çaresiz hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur suyundan sel gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar yaşamınızı bozabilir.

Rüyada yağmur suyundan sel görmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına inanılır.

Rüyada sel ve yağmur görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurdan sonra sel görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmurun sel olduğunu görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına inanılır.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına delalettir.

Rüyada sel gibi yağmur görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine delalet eder.

Rüyada yağmurdan sel olduğunu görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur ve sel görmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments