Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel suyundan kaçmak

Rüyada sel suyundan kaçmak

Rüyada sel suyundan kaçmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, evlerine dünürcü geleceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada sel suyundan kaçmak gördüyseniz:

  • Duygusal bağınız olan bir kişi sizi yanıltabilir.

Rüyada sel suyundan kaçmak hayatını stresten uzakta geçireceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine delalettir.

Rüyada sel kaçmak keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel sularından kaçmak yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada selden kaçmak kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada sel suyu görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sel suyunda yüzmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada sel suyuna kapılmak isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sel suyundan kurtulmak yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments