Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel su görmek

Rüyada sel su görmek

Rüyada sel su görmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, gelişeceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, evlat sahibi olacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine alamet eder.

Rüyada sel su gördüyseniz:

  • Değişimi yakalamanıza yardım edecek, keyif aldığınız fikirlerinizi veya planlarınızı doğru şekilde sunmanızı sağlayacak olanakları oluşturabilirsiniz.

Rüyada sel suyunda kaybolmak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz sel suyu görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel suyu görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada sel gibi su görmek hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada sel sularının çekildiğini görmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel bulanık su görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına delalet eder.

Rüyada sel sularına kapılmak müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işarettir.

Rüyada sel su baskını görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, satışların düşeceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments