Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel suyunda yüzmek

Rüyada sel suyunda yüzmek

Rüyada sel suyunda yüzmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına inanılır.

Rüyada sel suyunda yüzmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin bencil davrandıklarını veya bazı olaylarda kendi çıkarlarına sıkı sıkıya bağlandıklarını düşünmeden önce, gerekçeleri veya bir problemleri olup olmadığını da sormanızda fayda var.

Rüyada sel suyunda yüzmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada selin içinde yüzmek zor ve kötü günler geçireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada selde yüzmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına inanılır.

Rüyada selde yüzdüğünü görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada su sel görmek güzel günler için yaşayacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz sel suyu görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına inanılır.

Rüyada berrak sel suyu görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine inanılır.

Rüyada sel suyundan kaçmak alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, sorunların hallolacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Halil Beyazkürk

Ruyamda sele benzeyen bir akıntı içerisinde yüzerek arkadaşıma ulaşmaya çalıştım