Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun üstünden atlamak

Rüyada tabutun üstünden atlamak

Rüyada tabutun üstünden atlamak sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, güzel ve önemli işler yapacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, bir şeyden zarar görmeye alamet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Rüyada tabutun üstünden atlamak pişman olacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine delalet eder.

Rüyada tabutun üstünde bayrak görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, içini açmaya karar vereceğine delalettir.

Rüyada tabutun üstünden geçmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde beyaz örtü görmek attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabutun üstünde kırmızı örtü görmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına işarettir.

Rüyada tabutun üstünde gelinlik görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine işaret eder.

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments