Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkların üstünden atlamak

Rüyada mezarlıkların üstünden atlamak

Rüyada mezarlıkların üstünden atlamak zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, sadece kendisini düşüneceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, ters giden durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkların üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Konuşkanlığınızın artması ile çevreyi etkileyebilmek için yeni stratejiler geliştirme imkanını bulabileceksiniz.

Rüyada mezarın üstünden atlamak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, deneyim kazanacağına alamet eder.

Rüyada mezarların üstünden atlamak yardımcı olmayacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkların üstünden atlamak sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çukurun üstünden atlamak yaşam sevincinin geri geleceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada tabutun üstünden atlamak uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalettir.

Rüyada kedinin üstünden atlamak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyin üstünden atlamak iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine delalet eder.

Rüyada ateşin üstünden atlamak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments