Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su tükürmek

Rüyada su tükürmek

Rüyada su tükürmek helal kazanç elde edileceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, yeni bir hayat kurulacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su tükürmek gördüyseniz:

  • Siz size yetersiniz.

Rüyada suya tükürmek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada su tükürmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, dualarına karşılık alacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnak tükürmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın tükürmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatağa tükürmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne tükürmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına delalettir.

Rüyada bir insana tükürmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada arabaya tükürmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments