Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağa tükürmek

Rüyada yatağa tükürmek

Rüyada yatağa tükürmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada yatağa tükürmek gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği olasıdır.

Rüyada yatağa tükürmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada ağız dolusu kan tükürmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, içine fesat düşeceğine, farklı şeyler deneyeceğine alamet eder.

Rüyada kurtçuk tükürmek çaresiz hallere düşeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada zehir tükürmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada yemeğe tükürmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, daima önüne bakacağına alamet eder.

Rüyada lavaboya tükürmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada yılanın tükürdüğünü görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliye tükürmek yolunda gideceğine, olmayacak hayallere kapılacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments