Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın tükürmek

Rüyada altın tükürmek

Rüyada altın tükürmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada altın tükürmek gördüyseniz:

  • Haddinden fazla iyimser kabuller ya da sizi inatçı şekilde geri çeviren kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada altın tükürmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, işlerini tek başına yöneteceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediye tükürmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam kırığı tükürmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada birinin ağzına tükürdüğünü görmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin yüzüne tükürmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına yorulur.

Rüyada adama tükürmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada denize tükürmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada konuşurken tükürmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments