Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak tükürmek

Rüyada tırnak tükürmek

Rüyada tırnak tükürmek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, ailesi ile mutlu olacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına alamet eder.

Rüyada tırnak tükürmek gördüyseniz:

  • Daha enerjik olabilmek için birtakım aktivitelerde bulunun.

Rüyada tırnak tükürmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağızdan kıl tükürmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada diş tükürmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kan pıhtısı tükürmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yılanın ağzına tükürmek dinde bilginleşeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, yakında başlayacak aşk macerasına delalet etmektedir.

Rüyada bardağa tükürmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine inanılır.

Rüyada balgam tükürdüğünü görmek toparlanmasının da uzun süreceğine, hasretliğin biteceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına işaret eder.

Rüyada birinin ağzına tükürmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments