Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabaya tükürmek

Rüyada arabaya tükürmek

Rüyada arabaya tükürmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, evi yoksa ev alacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabaya tükürmek gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar sizin için en iyi şey gibi görünmese de, en sonunda kazanmanızı sağlayacak.

Rüyada arabaya tükürmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada sinek tükürmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine işaret eder.

Rüyada erkeğe tükürmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada öksürük kan tükürmek keyfin bozulacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada suratına tükürmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına tabir olunur.

Rüyada kan kusmak kan tükürmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına yorulur.

Rüyada ağzından kan tükürmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yere tükürmek koltuğunun yükseleceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments