Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su tesisatı görmek

Rüyada su tesisatı görmek

Rüyada su tesisatı görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada su tesisatı gördüyseniz:

  • Seni tanıyanları şaşırtabilirsin.

Rüyada su tesisatı görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına rivayet eder.

Rüyada tesisat borusu görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna tabir olunur.

Rüyada tesisatçı görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, hayatın temposunun yükseleceğine delalet eder.

Rüyada elektrik tesisatı görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tesisat yapmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine delalettir.

Rüyada derin suya dalmak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, büyük bir karar verileceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evini su bastığını görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada eve su dökmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments