Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesisat borusu görmek

Rüyada tesisat borusu görmek

Rüyada tesisat borusu görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, dileklerinin kabul olacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına işaret eder.

Rüyada tesisat borusu gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi kandırarak belli konuları cazip hale getirmeye çalışıyor olabilirsiniz, değip değmediğini doğru hesaplamalısınız.

Rüyada tesisat borusu görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tesisat yapmak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, doyasıya hasret gidereceğine rivayet eder.

Rüyada su tesisatı görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, işinde çok ilerleyeceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada elektrik tesisatı görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada tesisatçı görmek alım zorluğu yaşamayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah boru görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına delalettir.

Rüyada soba ve boru görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada soba borusu görmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments