Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesisat yapmak

Rüyada tesisat yapmak

Rüyada tesisat yapmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, maddi anlamda feraha ermeye, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tesisat yapmak gördüyseniz:

  • Panik olmamanız durumunda olayları yararınıza olacak şekilde kullanabilirsiniz.

Rüyada tesisat yapmak kalifiye elemanlar arasına gireceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına tabir olunur.

Rüyada tesisat borusu görmek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işaret eder.

Rüyada tesisatçı görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada elektrik tesisatı görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada su tesisatı görmek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, çalışmaları kötüleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatakta çiş yapmak kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okyanusta sörf yapmak işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bağış yapmak maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments