Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik tesisatı görmek

Rüyada elektrik tesisatı görmek

Rüyada elektrik tesisatı görmek keyfinden ve neşesinden olacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, ağız tadının yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada elektrik tesisatı gördüyseniz:

  • Uzun süreli tartışmalara girmek istemiyorsanız, duygusal konularda aşırılığa kaçmaktan veya sağlık konularında abartılı ifadelerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada elektrik tesisatı görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada tesisatçı görmek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su tesisatı görmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, masa başı bir işe gireceğine, umutlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada tesisat borusu görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada tesisat yapmak rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, büyük üzüntüler olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada elektrikli fırın görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada elektrik çarpıldığını görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments