Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesisatçı görmek

Rüyada tesisatçı görmek

Rüyada tesisatçı görmek huzurlu günler görüleceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada tesisatçı gördüyseniz:

  • Kendi toplumunuzdaki veya farklı kültürlerden kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada tesisat yapmak uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, geleceğe dair planlar yapacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tesisatçı görmek sevdiği kişilere kavuşacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına inanılır.

Rüyada elektrik tesisatı görmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada su tesisatı görmek büyük bir ikilemde kalacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tesisat borusu görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments