Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun dibinde taş görmek

Rüyada suyun dibinde taş görmek

Rüyada suyun dibinde taş görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, günah işlemeyi terk edeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, hem işinde başarılı olacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine işaret eder.

Rüyada suyun dibinde taş gördüyseniz:

  • Kıskanç ya da sizi yanlış yönlendiren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada suyun dibinde taş görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, hep dinç ve genç kalacağına tabir olunur.

Rüyada denizin dibindeki taşları görmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine alamet eder.

Rüyada dibi taşlı deniz görmek çok rahat bir nefes alacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun dibine inmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun dibine batmak kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada suyun dibinde yüzmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına yorulur.

Rüyada suyun dibine dalmak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun dibini görmek kısmetlerinin artacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, zor durumda bırakacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments