Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya taş atmak

Rüyada suya taş atmak

Rüyada suya taş atmak onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, iyi anlaşacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada suya taş atmak gördüyseniz:

  • Karşınıza hangi imkan çıkarsa çıksın ilk belirlediğiniz hedeften caymamanız gerekiyor.

Rüyada suya taş atmak iş yerinde çok zarar edileceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada düşmanına taş atmak büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, borçlarının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada bir kişiye taş atmak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tilkiye taş atmak böylece hayata yeniden sarılacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada insana taş atmak hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada hayvana taş atmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine inanılır.

Rüyada köpeklere taş atmak sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalete taş atmak hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments