Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su taşıyan birini görmek

Rüyada su taşıyan birini görmek

Rüyada su taşıyan birini görmek her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine tabir olunur.

Rüyada su taşıyan birini gördüyseniz:

  • Herhangi bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada taştan su aktığını görmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, kırgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada taşlı su içmek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, iyi anlaşacağına alamet eder.

Rüyada su taşıyan birini görmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada su içinde taş görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada suyun içinde taş görmek çok rahat bir döneme gireceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine inanılır.

Rüyada taşlı su görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına işaret eder.

Rüyada suların taştığını görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada su taşması görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments