Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suların taştığını görmek

Rüyada suların taştığını görmek

Rüyada suların taştığını görmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, ele geçen kazancın azalacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada suların taştığını gördüyseniz:

  • Sizin hakkınızda zannettiğinizden çok daha olumlu düşünceler var.

Rüyada taşlı su içmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına inanılır.

Rüyada su taşması görmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada taşan su görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada suyun taştığını görmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine işarettir.

Rüyada su taşıyan birini görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde suyun taştığını görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden su taştığını görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments