Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli suyla abdest almak

Rüyada kirli suyla abdest almak

Rüyada kirli suyla abdest almak yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada kirli suyla abdest almak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda havada uçuşan konuşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada kirli suyla abdest almak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına delalettir.

Rüyada kirli suda abdest almak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada abdest alana su dökmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başının ağrıyacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdest için su aramak sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, geçim kaygısı duymayacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada birine abdest suyu vermek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına delalet eder.

Rüyada çamurlu suyla abdest almak yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül suyuyla abdest almak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan suyla abdest almak kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments