Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kuyusuna girmek

Rüyada su kuyusuna girmek

Rüyada su kuyusuna girmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine işaret eder.

Rüyada su kuyusuna girmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınıza ya da iş hayatınıza çeki düzen verebilir, verimliliği arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada su kuyusuna girmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine alamet eder.

Rüyada kuyu içine girmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada karanlık kuyuya girmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına tabir olunur.

Rüyada kuyunun içine girmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyuya girmek güvenini sarsacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, işlerini tek başına yöneteceğine işaret etmektedir.

Rüyada su kuyusuna inmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, adını işiyle duyuracağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına inanılır.

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş su kuyusu görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments