Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuya su doldurmak

Rüyada kuyuya su doldurmak

Rüyada kuyuya su doldurmak kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada kuyuya su doldurmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarla bir araya gelmek ya da eskiye dayalı ilişkileri güçlendirmek farklı alanlarda fayda sağlamanıza yardım edebilir.

Rüyada kuyuya su doldurmak koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, masa başı bir işe gireceğine, çok büyük paralar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyu doldurmak sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kuyuyu doldurmak aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada su kuyusuna düşmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine delalettir.

Rüyada kuyu kazıp su bulmak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyunun içinde su görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, para kazanmaya yorulur.

Rüyada kuyuya su dökmek onları gücendireceğine, daha çok dünya malı edineceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments