Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyu içine girmek

Rüyada kuyu içine girmek

Rüyada kuyu içine girmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, kederlerinin son bulacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kuyu içine girmek gördüyseniz:

  • Devam eden bir ilişkiniz varsa size bazı olumsuz şeyler söyleyebilirler.

Rüyada kuyunun içine girmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su kuyusuna girmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyuya girmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyu içine girmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada karanlık kuyuya girmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, yuva kuracağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada boş kuyuya düşmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu kuyuya düşürmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına yorulur.

Rüyada birinin kuyuya atıldığını görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, en yüksek makamlara oturacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments