Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyunun içine girmek

Rüyada kuyunun içine girmek

Rüyada kuyunun içine girmek garanti olacak makama oturacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, girişimlerde bulunacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine delalet eder.

Rüyada kuyunun içine girmek gördüyseniz:

  • Diyaloglarınızı belli bir noktada tutmanızda fayda var.

Rüyada kuyuya girmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, her geçen gün sorunların artacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine yorulur.

Rüyada su kuyusuna girmek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine işarettir.

Rüyada karanlık kuyuya girmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına delalettir.

Rüyada kuyu içine girmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada kuyunun içine girmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyunun dibini görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada temiz su dolu kuyu görmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, parasız kalmaya, rahmete vesile olacak gelişmelere işarettir.

Rüyada kuyuya atılmak o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments