Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuya girmek

Rüyada kuyuya girmek

Rüyada kuyuya girmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada kuyuya girmek gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmeniz gerekiyor.

Rüyada kuyu içine girmek kendini toparlayamayacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine yorulur.

Rüyada su kuyusuna girmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına işarettir.

Rüyada kuyuya girmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık kuyuya girmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada kuyunun içine girmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine işaret eder.

Rüyada kuyuya insan atmak iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kuyuya dalmak değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, insanların yolunu aydınlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalet kuyusu kazmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments