Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık kuyuya girmek

Rüyada karanlık kuyuya girmek

Rüyada karanlık kuyuya girmek hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, huzurlu bir insan olacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada karanlık kuyuya girmek gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada karanlık kuyuya girmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, yüzlerin asılacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık bir kuyuya düşmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, canının kıymetini bileceğine alamet eder.

Rüyada karanlık kuyuya düşmek dertlerin biteceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına inanılır.

Rüyada karanlık kuyu görmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık bir kuyu görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, güç ve para kaybedeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık kuyuya düştüğünü görmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına inanılır.

Rüyada kuyuya girmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada su kuyusuna girmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments