Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuya düşmekten kurtulmak

Rüyada kuyuya düşmekten kurtulmak

Rüyada kuyuya düşmekten kurtulmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, fırsatların heba edileceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, düşünmeden adımlar atayacağına işarettir.

Rüyada kuyuya düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Yine de, tüm gayretlere değeceğe benziyor.

Rüyada kuyuya düşmekten kurtulmak cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalettir.

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, ekmeğine leke süreceğine, markasını duyuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada su kuyusuna düşmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına inanılır.

Rüyada susuz kuyuya düşmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyunun içine düşmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık kuyuya düşmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara kuyuya düşmek zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada dipsiz kuyuya düşmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gul

Rüyamda eski bir tek oda ev ve icinde gölet var içinde büyük bir balık o balığı almak için girecektim ki gölet değil derin bir kuyu olduğunu anlıyorum ve girmedim içine taş attım kuyunun derinliğini anladım korktum..

Gul

Teşekkür ederim